Elektriker i Märsta

God morgon alla följare och välkomna in! Idag tänkte jag prata lite om elektriker. Det kan vara bra att ha en elektriker i baktanke om det skulle uppstå något som gör att man behöver få hjälp med elinstallationer hemma. Jag vet att många av er undrar vem man ska vända sig till om man behöver hjälp med elektricitet, och det finns ju såklart flera elektriker som är bra på sitt jobb. Men en elektriker som jag tycker gjorde ett bra jobb med en elektrisk installation hemma hos mig är en som finns här i Märsta där jag bor. Det som är så bra är att detta är en elektriker som även kan hjälpa er som bor i andra städer i närheten, så även mina läsare som jag har i Bro kan vända sig dit också.  

Jag hade flyttat in i en ny bostadsrätt, ny och ny… den är byggd på 70-talet men det var en ny bostad för mig och när jag flyttat in störde det mig att det bara var ojordade kontakter i stort sett överallt, och jag hade även planerat att sätta upp en fasadbelysning på balkongen, så till detta jobb behövde jag professionell hjälp. Så jag tog kontakt med det här företaget efter en rekommendation från en som sitter i styrelsen för föreningen, hon sa att det är många i föreningen som vänt sig till detta företag och att det är pålitlig och prisvärd hjälp. Jag känner mig nöjd med själva jobbet och en sak till som är så bra med denne elektriker är att det var humana priser, många andra företag tar mycket mer betalt än denna, men det är ingenting som på något vis påverkar kvalitén på jobbet. Så jag hoppas att denna rekommendation ska kunna vara till hjälp för er här i Märsta och Bro.