Köket blev i toppskick med nymålade väggar

Ni är varmt välkomna tillbaka till mig och min blogg, och idag ska vi prata om en målare i Huddinge som var hemma hos mig för ett tag sedan och målade över en väldigt ful vägg i mitt kök. Jag vet inte vem som bodde i denna lägenhet innan mig, men jag kan säga att den personen inte hade en jättebra smak när det gällde tapeter och färg på väggarna, men nu, tack vare denna målare i Huddinge så känner jag mig mer hemma i mitt kök än vad jag gjorde innan.

Jag flyttade in för ett tag sedan och det första jag lade märke till i köket var att väggarna var gröna med rosa blommor på, och jag kände att jag verkligen inte tyckte om det. Därför ringde jag Rista Måleri som tack och lov kom och hjälpte mig med att måla över denna vägg. Jag hade nog kunnat göra det själv, men jag känner att det är bättre att ta hjälp av en målare i Huddinge som vet vad den håller på med. Jag hade absolut inte fått ett sådant resultat som det blev. Från att gå från en grön vägg med rosa blommor till en svart och grå vägg så gjorde det så mycket. Jag tycker att det ska vara stilrent i hus och lägenheter, men jag förstår såklart att alla inte vill ha det så. Jag hade i alla fall inte stått ut länge till med den fula väggen i mitt kök, så jag är glad över Rista Måleri och deras hjälp, för annars vet jag inte vad jag hade gjort. Det var allt för idag, men jag hoppas att ni får en bra dag så hörs vi i nästa inlägg.