Trädfällning för dig i Östhammar

När det kommer till det här med trädfällning i Östhammar så har det varit rätt så många av er läsare som nu under de senaste två månaderna har varit rätt så engagerade nere i kommentarerna och har uttryckt att ni vill att jag ska skriva lite om det företag vars tjänster jag använde mig av när jag ville fälla träd här på tomten. Det här var ju nämligen någonting som jag skrev om i ett annat inlägg och det var då som jag lyckades glömma att nämna vem det var jag vände mig till. Hur som helst så vet jag att jag idag tänker kompensera lite för det och lägga in en länk här någonstans så att ni lätt och smidigt kan klicka er vidare till det företaget. Breidenskog Entreprenad AB heter dem, och jag blev faktiskt själv rekommenderad att vända mig dit av en granne till mig som hade fått deras hjälp med både trädfällning och med takrengöring, fast då i Norrtälje. Den här grannen är någon vars åsikt och omdöme jag verkligen litar på och därför så var inte beslutet så himla svårt för min del, men däremot så kan jag nog alltid tycka att man ska ta det lite lugnt och läsa på om det företag eller den tjänst som man vill anlita. Med andra ord så hoppas jag ändå lite på att ni, även om ni litar på mitt omdöme, tar och gör lite egen research och kontaktar Breidenskog Entreprenad AB personligen för att få svar på sådant som jag inte kan svara på här. Hur som helst, så lämnar jag som sagt en länk så kan ni ju göra precis det. På deras sida hittar ni kontaktuppgifter och så vidare. Jag hoppas det här har varit till någon form av hjälp för några av er. Ha det nu så bra så länge, så hörs vi snart av igen!