Behöver du hjälp med rivning?

I vår villa i södra Skåne har vi fått hjälp att riva några väggar, för vi ska bygga om bland annat köket. Vi fick hjälp med denna rivning av ett företag som är specialiserad på både rivning och betonghåltagning och jag tänker mig att det kan vara bra för er läsare att känna till att de finns, om ut i fall att ni skulle behöva just den hjälp som de erbjuder.

Teamet var mycket artigt, professionellt och hjälpsamt under hela processen. De tog stor hänsyn till vår egendom och såg till att inte skada något när de utförde sitt arbete. Dessutom slutförde de jobbet snabbt och effektivt. Vi är mycket nöjda med deras tjänster.

Företaget gav oss inte bara hjälp med rivningen utan erbjöd även betongborrning för att skapa öppningar för nya fönster eller dörrar. Det var ett fint erbjudande men just detta med betonghåltagning behövde vi ju inte hjälp med. Så denna rivning gick smärtfritt och jag och resten av familjen är glada och nöjda och kommer att jag är säker på att jag kommer att rekommendera detta fantastiska företag till alla som behöver tjänster för rivning eller betongborrning. Nu kommer vi se fram mot det nya köket bland annat som blir minst dubbelt så stort som det gamla och detta gör att vår villa bättre passar oss och våra behov.

Vi är övertygade om att det nya köket kommer att bli en fantastisk tillgång för vårt hem och att det kommer att ge oss många år av glädje och lyckliga minnen i framtiden. Vi tackar ännu en gång detta underbara företag för deras effektiva arbete och om du vill läsa mer om dem ska du bara gå in på hemsidan som jag länkar till lite högre upp här i detta inlägg. Tack för att du läste och ha en fin dag!